Saltimports mål er å utvikle innovative og bærekraftige saltløsninger

Saltimport er en digital innovatør i råvaremarkedet som tilbyr brukervennlige løsninger og transparente prosesser for våre kunder. Gjennom vår plattform er det enkelt å bestille riktig type salt, – raskt og effektivt. Vi gir oss ikke før Skandinavias saltbrukere kan gjøre sine saltinnkjøp, spore sine leveranser og samhandle last via vår plattform.

I bakkant er vi et team med spisskompetanse på salt og logistikk. Vi er stolt over å kunne være gode rådgivere og bidragsytere for våre kunder. Gjennom tett dialog med markedet og samarbeidspartnere, skal vi kontinuerlig videreutvikle vårt produktsortiment og fortsette å utforske nye bruksområder for salt av god kvalitet. Vårt mål er å levere bedre løsninger og kvalitet i morgen enn vi gjør i dag.

Fordi vi har over 100 års erfaring med salg av salt til alle hovednæringene i Norge, er vi fortsatt en nøkkelutfordrer i det norske saltmarkedet.

Vi er Salt as a Service. Vi er Salt*


Nåtidens og fremtidens teknologi og industri er avhengig av salt for sin produksjon og vi jobber kontinuerlig med å utvikle de innovative produktene og salttjenestene som markedet vil ha behov for.


Vi oppnår bedre resultater i samarbeid med andre enn vi gjør alene. Saltimport skal derfor være en pådriver for innovasjon og kunstig intelligens i hele vår verdikjede, på tvers av aktører. Gjennom bevisste og miljøvennlige valg og datadrevet logistikkoptimalisering skal det være full transparens rundt prosessen for å handle salt og hvordan vi opererer.


Saltimport har som mål å videreutvikle et fremtidskonsept gjennom industrisamarbeid bygget på salt og digitalisering. Konseptet skal utforske nye løsninger for ren energiproduksjon og nullutslippstransport både på sjø og på land.

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.