Saltimports mål er å utvikle innovative og bærekraftige leveranser av salt.Saltimport er en digital innovatør i råvaremarkedet som tilbyr brukervennlige løsninger og transparente prosesser for kjøp og salg av salt til bedrifter som bruker salt til sitt formål. Gjennom vår plattform www.salt.no er det enkelt å bestille riktig type salt, – raskt og effektivt. Vår visjon er at Skandinavias salt brukere skal kunne gjøre sine salt innkjøp, spore sine leveranser og samhandle salt last via vår plattform.

Teamet vårt har spisskompetanse på salt og logistikk.
Gjennom tett dialog med markedet og samarbeidspartnere, skal vi kontinuerlig videreutvikle produktsortimentet og fortsette å utforske nye bruksområder for salt av god kvalitet. Vårt mål er å levere bedre løsninger og kvalitet i morgen enn vi gjør i dag. Vi er stolt over å være gode rådgivere og bidragsytere for våre kunder.

Fordi vi har over 100 års erfaring med salg og distribusjon av salt til alle hovednæringene i Norge, er vi fortsatt en nøkkelutfordrer i det norske saltmarkedet.

Vi er Salt as a Service. Vi er Salt*

Nåtidens og fremtidens teknologi og industri er avhengig av salt for sin produksjon. Saltimport jobber hver dag med å utvikle de innovative produktene og salttjenestene som markedet vil ha behov for.


Vi skal være en pådriver for innovasjon og kunstig intelligens i hele vår verdikjede, på tvers av aktører. Gjennom bevisste og miljøvennlige valg og datadrevet logistikk optimalisering, skal det være full transparens rundt prosessen for å handle salt og hvordan vi opererer. Vi oppnår bedre resultater i samarbeid med andre enn vi gjør alene.


Saltimport har som mål å videreutvikle et fremtidskonsept gjennom industrisamarbeid bygget på salt og digitalisering. Konseptet skal utforske nye løsninger for ren energiproduksjon og nullutslippstransport både på sjø og på land.

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.