Vi er Salt*.no

Oppdatert:
6/9/2021
Med over 100 års erfaring som nøkkelaktør i det norske saltmarkedet, gjør vi oss nå klare for de kommende 100 år. Vi er i full gang med moderniseringen av vår virksomhet, og har nå gjennomført et betydelig steg for å forenkle kjøpsprosessen for deg som kunde.
Bilde:

Vi har opprettet vår online-plattform, www.salt.no. Ved bruk av plattformen kan du og din bedrift enkelt bestille salt etter behov.

Du vil ikke lenger være avhengig av å kontakte oss gjennom e-post eller telefon, men vi vil selvfølgelig fortsette å være tilgjengelig gjennom disse kanalene også.

Målet vårt med opprettelsen av salt.no er at du som kunde skal kunne bestille salt helt på egenhånd, mens vårt kundeserviceteam alltid er klare for å hjelpe til dersom det skulle bli nødvendig. På denne måten kan vi effektivisere logistikken i verdikjeden, og sørge for at ditt behov som kunde tilfredsstilles på best mulig måte.

Opprett konto og bestill salt - helt enkelt

Du oppretter enkelt konto for deg eller din bedrift i vår nettportal her.

Ring gjerne kundeservice på 55 33 24 00 ved behov for hjelp.

Hos Saltimport er vi stolte av å være leverandør av en kritisk og meget viktig råvare til flere av Norges hovednæringer, og vi ser frem til å ta med oss deg som kunde inn i dette nye kapittelet.

Saltimport er Salt. Vi er Salt, Saltimport og Salt.no

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.