Salt logo

Regner du på et anbud, større veikontrakter, eller er du kanskje i planleggingsfasen av salt til et oppdrettsanlegg?

Pause video

Her kan du ta direkte kontakt med en salgsansvarlig som skreddersyr din leveranse. Vi vet at leveringsdyktighet, kvalitet og pris er avgjørende.

Med over 100 års erfaring sikrer vi daglig leveranser av salt til store internasjonale kunder, mellomstore bedrifter og til lokale kunder, både i Norge og i utlandet.

Saltimport garanterer at våre kunder skal ha nok salt på sine lagre til enhver tid og tilrettelegger for det mest optimale logistikkalternativet som passer for deg og din bedrift.

Kontakt salgsansvarlig direkte på epost eller mobil for et konkurransedyktig tilbud på salt

Kontakt
Roy Longva
Salgssjef Fiskeri og Akvakultur

Om meg:
Jeg har over 20års erfaring innenfor logistikk, salg og teknologi, med bakgrunn fra både globale speditører og nystartede logtechselskaper. Jeg har de siste 4 årene jobbet med ledelse, salg og utvikling av logistikkrelaterte systemer i operasjonelle ledende roller.

Min ekspertise:
Jeg kan gi gode tilbud og råd når det kommer til salt til hvitfisknæringen, oppdrettsnæringen, pelagisknæring, reker og skalldyr. Jeg ser alltid etter løsninger og jobber proaktivt mot kunder og leverandører. Målet mitt er at jeg kan bidra til en effektiv verdikjede flyt for våre kunder. Jeg jakter alltid vinn-vinn løsninger.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?
Jeg kan hjelpe deg med å planlegge pris, volum og prognoser tilknyttet leveranse av salt. Jeg ønsker å være en naturlig del av hverdagen til våre kunder slik at vi vil være et naturlig valg for deg som kunde i valget av saltleverandør.


Kontakt
Andreas Magnus Grimelund
Salgssjef Vei, Næringsmiddel og Kjemisk Industri

Om meg:
Jeg har over 7 års salgs og kunderådgivning. I min karriere er jeg blitt målt på de resultater jeg har skapt for kundene mine og i hvilken grad jeg har bidratt til deres vekst og verdiøkning.

Min ekspertise:

Mine ekspertiseområder er salt til vei og entreprenørbransjen, næringsmiddelindustrien, landbruk og kjemisk industri.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?
Jeg kan hjelpe deg ved å tilby konkurransedyktige priser tilpasset ditt volum, gi deg forslag til bedre logistikkløsninger, samt utvikling av produktkategorier. Jeg har daglig dialog med kundene mine for at bestillinger og leveranser går som planlagt.


Les mer om hvordan våre salgsansvarlige jobber her!

Vi skreddersyr leveringspakker med bil, båt, fly eller tog. Sammen med våre saltprodusenter, samarbeidsrederier, biltransportører og meglere i Norge og Europa håndterer vi skipninger til inn- og utland.

Saltimport skiper alle typer salt i bulk, paller og 1000kg sekker. Terminalene våre er strategisk plassert landsdekkende, som tilrettelegger for regelmessige skipninger langs hele norskekysten fra Oslofjorden til Kirkenes.

Leverandørene våre er verdens største produsenter av salt. Langsiktighet, innovasjon og leveringsgaranti er nøkkelen i det vi holder på med. Målet vårt er å øke verdier for deg som kunde og samtidig redusere vårt CO2-utslipp. Vi samhandler med våre kunder og samarbeidspartnere for å optimalisere kapasiteten på båt og bil gjennom partslasting og returfrakt.

Alle terminalene våre tilbyr fullsortiment av saltrelaterte varer som dekker industrier som veientreprenører, fiskeriproduksjon, oppdrettere og pelagisk produksjon, mat og næringsmidler, vannbehandling, landbruk og kjemisk industri.


Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.