Salt logo

Regner du på et anbud, større veikontrakter, eller er du kanskje i planleggingsfasen av salt til et oppdrettsanlegg?

Pause video

Her kan du ta direkte kontakt med en salgsansvarlig som skreddersyr din leveranse. Vi vet at leveringsdyktighet, kvalitet og pris er avgjørende.

Med over 100 års erfaring sikrer vi daglig leveranser av salt til store internasjonale kunder, mellomstore bedrifter og til lokale kunder, både i Norge og i utlandet.

Saltimport garanterer at våre kunder skal ha nok salt på sine lagre til enhver tid og tilrettelegger for det mest optimale logistikkalternativet som passer for deg og din bedrift.

Kontakt salgsansvarlig direkte på epost eller mobil for et konkurransedyktig tilbud på salt

Kontakt
Bertil Oscar Salen
Salgssjef Fiskeri og Akvakultur

Om meg:
Jeg har over 10 års erfaring innen salg og logistikk med bakgrunn fra noen av de største transportselskapene i verden. De de siste 7 årene har jeg jobbet med å tilby produkter og løsninger til forskjellige aktører i sjømatnæringen.

Min ekspertise:
Mine ekspertiseområder er salt til hvitfisknæringen, oppdrettsnæringen, pelagisknæring, reker og skalldyr.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?
Jeg kan hjelpe deg med å planlegge pris, volum og prognoser tilknyttet leveranse av salt. Jeg jobber daglig med å forstå kundens produktbehov og gir råd for valg av produktvarianter og transportløsninger.Kontakt
Andreas Magnus Grimelund
Salgssjef Vei, Næringsmiddel og Kjemisk Industri

Om meg:
Jeg har over 7 års salgs og kunderådgivning. I min karriere er jeg blitt målt på de resultater jeg har skapt for kundene mine og i hvilken grad jeg har bidratt til deres vekst og verdiøkning.

Min ekspertise:

Mine ekspertiseområder er salt til vei og entreprenørbransjen, næringsmiddelindustrien, landbruk og kjemisk industri.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?
Jeg kan hjelpe deg ved å tilby konkurransedyktige priser tilpasset ditt volum, gi deg forslag til bedre logistikkløsninger, samt utvikling av produktkategorier. Jeg har daglig dialog med kundene mine for at bestillinger og leveranser går som planlagt.


Les mer om hvordan våre salgsansvarlige jobber her!

Vi skreddersyr leveringspakker med bil, båt, fly eller tog. Sammen med våre saltprodusenter, samarbeidsrederier, biltransportører og meglere i Norge og Europa håndterer vi skipninger til inn- og utland.

Saltimport skiper alle typer salt i bulk, paller og 1000kg sekker. Terminalene våre er strategisk plassert landsdekkende, som tilrettelegger for regelmessige skipninger langs hele norskekysten fra Oslofjorden til Kirkenes.

Leverandørene våre er verdens største produsenter av salt. Langsiktighet, innovasjon og leveringsgaranti er nøkkelen i det vi holder på med. Målet vårt er å øke verdier for deg som kunde og samtidig redusere vårt CO2-utslipp. Vi samhandler med våre kunder og samarbeidspartnere for å optimalisere kapasiteten på båt og bil gjennom partslasting og returfrakt.

Alle terminalene våre tilbyr fullsortiment av saltrelaterte varer som dekker industrier som veientreprenører, fiskeriproduksjon, oppdrettere og pelagisk produksjon, mat og næringsmidler, vannbehandling, landbruk og kjemisk industri.


Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.