Møt Saltimport på Aqua Nor 22 – 24 august

Oppdatert:
29/6/2023
Den 22 til 24 august 2023 finner du Saltimport på Aqua Nor, messen for havbruksnæringen i Trondheim. Kom innom stand C-008, og si hei til salgssjefene, Roy Longva og Andreas Magnus Grimelund!
Bilde:


Hvorfor skal vi på Aqua Nor?

Salt er et viktig element i akvakultur og fiskerinæringen. Spesielt med tanke på produksjon av fisk. Vi leverer salt til konservering og produksjon av klippfisk, saltfisk, sild, skalldyr, landbasert oppdrett og fôrproduksjon. Denne messen er akvakulturens største møteplass, spesielt nasjonalt, men også internasjonalt. På messen stiller Roy Longva og Andreas Magnus Grimelund fra Saltimport, med et ønske om å bistå deg med god informasjon og potensielt et samarbeid/ kundeforhold.

Vi håper på å treffe kjente og nye interessenter på messen, og kan tilby gode løsninger for både nye og eksisterende kunder, forteller Longva. 


Et internasjonalt møtested for havbruksnæringen

I over 40 år har Aqua Nor vært et viktig møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. Akvakulturnæringen har vokst mye de siste årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, marine arter, skjell m.m, blir representert på denne messen.

Det er første gang vi er tilstede på Aqua Nor messen med egen stand, men vi har gode erfaringer fra Nor-Fishing tidligere, sier Grimelund.

Les mer her om messen her.Hvilket salt leverer vi til fiskerinæringen?

Vi leverer blant annet natriumbikarbonat til settefiskanlegg, havsalt, steinsalt, blandingssalt, finsalt, sukkerblandet salt, fôrsalt til oppdrett og salttabletter.

Her finner du vårt utvalg av salt til fiskerinæringen. 

Vi kan tilby skreddersydde løsninger, og har et stort fokus på at du skal være fornøyd og få salt når du trenger det. Vi har derfor vår egen kundeportal, hvor du enkelt kan bestille salt. Med terminaler over hele landet er vi tilgjengelig om du vil hente salte selv, og om du vil ha det levert. Her finner du våre terminaler. 


Planlegg et besøk og en prat med oss før, under eller etter messen!

Vi stiller med godt humør og informasjon om hvordan vi kan bistå deg med salt til fiskerinæringen, og svarer på det du måtte lure på.

Longva og Grimelund avslutter med å legge til:


Har du spørsmål om ulike salttyper eller bruksområder? Vi tar gjerne en prat med deg om ditt behov, og tilpassede logistikkløsninger. Vi håper å se deg på stand C-008! Trenger du salt eller er i planleggingsfasen av et oppdrettsanlegg?

Her kan du ta direkte kontakt med en salgsansvarlig som skreddersyr din leveranse. Vi kan hjelpe deg å planlegge pris, volum og prognoser tilknyttet leveransen av salt. Snakk med en salgsansvarlig her!

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.