Saltimport møter fiskerinæringen på Nor-Fishing

Oppdatert:
22/8/2022
Saltimport er tilstede på Nor-Fishing i Trondheim denne uken. Messen samler fiskerinæringen, som er en viktig del av vår kundemasse. Er du også tilstede på messen? Kom innom vår stand!
Bilde:

Fiskerinæringen bruker en rekke saltprodukter i produksjonen. Saltimport leverer havsalt, steinsalt, blandingssalt, finsalt og sukkerblandet salt til fiskeri. Tett dialog med kundene gjør at produktene våre er godt tilpasset norske forhold, og at vi opprettholder topp kvalitet og service.

Viktig å møte fiskerinæringen

Salgssjef fiskeri og akvakultur, Bertil Oscar Salen, ser frem til Nor-Fishing:

– Jeg gleder meg veldig! Dette blir den første fysiske messe etter flere år med Korona og digitale messer. Det er noe spesielt med å møte mennesker og kunne ha gode samtaler ansikt til ansikt. Kom gjerne innom vår stand! Jeg tar gjerne en prat for å gi et godt tilbud og med godt tilpassede logistikkløsninger.

Nor-Fishing er industriens viktigste møteplass og vi er en sentral aktør. Saltimport har over 100 års erfaring og vi kan det vi holder på med. Nåtidens og fremtidens teknologi og industri er avhengig av salt for sin produksjon, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle de innovative produktene og salttjenestene som markedet og bransjen vil ha behov for.

Salt av høy kvalitet til fiskerinæringen

Daglig leder i Saltimport, Andreas Grimelund, sier at fiskerinæringen er svært viktig for bedriften:

– Fiskerinæringen er svært viktig for Saltimport. Fiskerinæringen er det viktigste segmentet for import av salt til Norge i tillegg til veisektoren. Kravene til kvalitet, emballasje og logistikk er høy i fiskerinæringen og våre mange kunder langs kysten fra Lindesnes til Kirkenes er avhengige av at vi leverer rett kvalitet til rett tid.

Nettopp derfor er Saltimports terminaler strategisk plassert langs kysten. Terminalene har salt på lager, slik at du som kunde skal kunne få salt levert raskt. 

Vil du vite mer? Les mer om vår terminaldrift her.

Vi skreddersyr leveringspakker med bil, båt, fly eller tog. Sammen med våre saltprodusenter, samarbeidsrederier, biltransportører og meglere i Norge og Europa håndterer vi skipninger til inn- og utland.

Saltimport skiper alle typer salt i bulk, på paller og 1000 kg-sekker.

Se våre saltprodukter til fiskerinæringen her.

Kjøp salt i saltbransjens beste bestillingsløsning

Til fiskerinæringen leverer Saltimport blant annet salt til konservering og produksjon av klippfisk, saltfisk, sild, skalldyr, landbasert oppdrett og fôrproduksjon.

Våre kunder bestiller enkelt gjennom vår kundeportal på nett eller ved å kontakte en av våre selgere. 

Målet vårt med opprettelsen av salt.no og kundeportalen er at du som kunde skal kunne bestille salt helt på egenhånd, mens vårt kundeserviceteam alltid er klare for å hjelpe til dersom det skulle bli nødvendig. På denne måten kan vi effektivisere logistikken i verdikjeden, og sørge for at ditt behov som kunde tilfredsstilles på best mulig måte. Vi er i full gang med moderniseringen av vår virksomhet, og har nå gjennomført et betydelig steg for å forenkle kjøpsprosessen for våre kunder.

Om Nor-Fishing:

Siden 1960 har Nor-Fishing vært en viktig nasjonal og internasjonal møteplass for fiskerinæringen. I dag er det en av de største fiskeriteknologiutstillingene i verden. De siste årene har utstillingen trukket rundt 19 000 besøkende fra rundt 60 land.
Alle viktige innovasjoner presenteres her fordelt utover et areal på 5000 m².

Nor-Fishing 2022 vil bli gjennomført som en hybridmesse. Det betyr at alle utstillere som melder seg på vil ha både en fysisk stand i Trondheim – og en digital stand i den digitale utstillingsplattformen. Du kan velge å bare være en digital utstiller hvis du ønsker det.

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.