Snakk med en salgsansvarlig

Oppdatert:
30/6/2022
Regner du på et anbud, større veikontrakter, eller er du kanskje i planleggingsfasen av salt til et oppdrettsanlegg eller nystartet bedrift? Uansett hva du har av spørsmål er våre selgere her for å hjelpe deg med salt til din bedrift!
Bilde:

Skreddersydd tilbud på salt til bedriften

Vi leverer salt til store internasjonale kunder, mellomstore bedrifter og til mindre lokale kunder i Norge, og vet at planlegging av innkjøp, logistikk og pris er avgjørende for deg som kunde. Hos oss kan du enkelt snakke direkte med en selger med spisskompetanse på salt og logistikk, som kan sy sammen gode priser og tilpasset levering. Vi skreddersyr nemlig de beste leveringsmulighetene og prisene for deg, og leverer saltet dit du ønsker det levert enten med bil, båt, fly eller tog.

Snakk direkte med våre salgseksperter

Ønsker du å snakke direkte med våre selgere kan de bistå deg med sin kompetanse slik at du får leveransen tilpasset ditt behov, volum og pris. Det skal være enkelt å handle salt fra oss, og vi innehar ekspertise til å gi de beste produktanbefalingene til alle våre kunder. Vi har et team som sørger for leveranse tilpasset kundens behov, og som jobber for at alle kunder skal ha nok salt til enhver tid. Les mer om våre salgsansvarlige her.

Møt vår salgssjef for fiskeri og akvakultur, Bertil Oscar Salen

Bertil Oscar Salen har jobbet med salg og logistikk siden 2012, og har lang erfaring fra noen av de største transportselskapene i verden. Han har de siste 7 årene jobbet med å tilby produkter og løsninger til forskjellige aktører i sjømatnæringen. Han jobber daglig med å forstå den enkelte kundens produktbehov og gir råd for valg av produktvarianter og transportløsninger.

Ekspert innen: hvitfisknæringen, oppdrettsnæringen, pelagisknæring, samt reker og skalldyr.  

- Jeg forsøker alltid å planlegge leveranser i god tid for optimal fraktløsning. Dette bidrar til at kunden ikke går tom for salt, og at kostnadsnivået blir så lavt som mulig. Levetiden for innkjøp og leveranser av salt er lang fra middelhavet og helt frem til våre kunder. Sesongene, fisket og markedene kan svinge, og da gjelder det å ha nok varer til alle kunder alltid. Ellers forsøker jeg alltid å være blid, noe som gjør hverdagen til kundene våre “litt bedre”, forteller han.  

For salt til fiskeri og aquakultur kan du snakke direkte med Bertil Oscar Salen på telefon og e-post.

Se våre produkter innen salt til fiskeri og akvakultur her.

 

Møt vår salgssjef for vei, industri og næringsmiddel, Andreas Magnus Grimelund

Andreas Magnus Grimelund har jobbet med salg hele sitt yrkesliv, og startet i stilling i Saltimport i 2020. Hans ansvarsområde og ekspertise omhandler salt til vei, næringsmiddel og industri.  

- Jeg ønsker å tilby en merverdi til våre kunder utover konkurransedyktige priser. Dette gjør jeg gjennom kontinuerlig dialog, forslag til bedre logistikkløsninger, samt utvikling av produktkategorier. Mitt mål er å dekke behovet for salt til våre kunder gjennom våre terminaler i Stavanger, Bergen, Ålesund, Oslo, Trondheim og Nord-Norge, forteller han.  

Han har daglig dialog med kunder for at bestillinger og leveranser går som planlagt. Utfordringer i forsyningskjedene globalt har resultert i en enda tettere planlegging sammen med kunder, og på denne måten styrket forholdet han har med dem.  

- Kunder skal oppleve meg som serviceinnstilt og løsningsorientert når behovet for salt oppstår, legger han til.  

For salt til vei, industri og næringsmiddel kan du snakke direkte med Andreas Magnus Grimelund på telefon og e-post.  

Se våre produkter innen salt til vei og snøsmelting.

Salt til industri og offshore.

Salt til næringsmiddelindustrien.

Transport og leveranse av salt internasjonalt

Sammen med verdens største saltprodusenter, kystrederier, biltransportører og meglere i Norge og Europa skreddersyr vi skipninger fra inn- og utland. Vi tilbyr frakt på båt, bil, fly eller tog, og skipper alle typer salt i bulk, paller og 1000kg sekker. Terminalene våre er strategisk plassert landsdekkende, som tilrettelegger for regelmessige skipninger langs hele norskekysten fra Oslofjorden til Kirkenes.

Vårt mål

Målet vårt er å skape verdi for deg som kunde og samtidig redusere CO2-utslipp. Vi samhandler med kunder og samarbeidspartnere for å optimalisere kapasiteten på båt og bil gjennom partslasting og returfrakt. Alle terminalene tilbyr fullsortiment av saltrelaterte varer som dekker industrier som veientreprenører, fiskeriproduksjon, oppdrettere og pelagisk produksjon, mat og næringsmidler, vannbehandling, landbruk og kjemisk industri. Les mer om vårt mål for veien videre ved å følge lenken under.  

Vårt mål for veien videre - Hvor skal vi?

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.