Bestiller veisalt fra mobilen - Anleggsgartner Jans Hageservice

Oppdatert:
16/11/2022
Anleggsgartner Jans Hageservice har vært kunde av Saltimport i over 17 år. Vi tok en prat med Anders Fosse Hopland, formann/anleggsleder og vinterdriftsansvarlig, for å høre hans erfaring med oss som leverandør av veisalt.
Bilde:

– Vi opplever at all kommunikasjon med Saltimport er enkel, og at vi får den hjelpen vi trenger når vi ønsker det. Det er svært praktisk å kunne bestille veisalt når man vil, og fra hvor man vil, forteller Hopland. 

Trofast kunde av veisalt i over 17 år 

Jans Hageservice er et anleggsgartnerfirma som leverer uterom av kvalitet til kommuner, store og små entreprenører, byggmestre og privatpersoner. De bruker hovedsakelig salt til vinterdrift, alt fra industri og borettslag, men også salt internt på egne og andre kunders prosjekter, for å sikre trygg ferdsel på anleggsområdet.

Les om hvordan veisalt øker trafikksikkerheten.

Jans Hageservice ble etablert i 1984 som et personlig selskap, og ble i 1987 reetablert som et aksjeselskap, og ble en opplæringsbedrift. Deres marked er hovedsakelig sentrert i Bergen, men de tar også oppdrag i utkantene som Os, Sotra, Askøy, Nordhordland og områdene mot og rundt Vaksdal. De jobber i en bransje under stor utvikling, og merker en økt etterspørsel, samt interesse for uterom både i det offentlige og det private.

Se og bestill våre veisalt-produkter her.

Hvilke produkter kjøper dere av Saltimport?

– Med tanke på at vi bruker salt til vinterdrift går det i veisalt. Tidligere kjøpte vi stort sett bare bulk/løsvekt, men har nå gått over til å kjøpe mer i storsekk/BB, og noe i 25 kg sekk på pall, forteller Hopland.

Les om vårt digitale kodesystem for uttak av veisalt i bulk/løsvekt.

Han fortsetter med å si at det avhenger av hvor de skal bruke saltet. I noen tilfeller lønner det seg med små sekker da det er enklere å håndtere, men det hender også at de kjøper bulk via selvbetjening anlegget etter behov. Storsekkene og pallene er fine til lagring. 

I løpet av vintersesongen handler de også kalsiumklorid for bruk der det er betongdekke. Her er deres erfaring at dette fungerer mye bedre, og betongen tar ikke skade slik den kan med vanlig veisalt.  

Hva er de største fordelene ved å bruke Saltimport til veisalt?

– Vi opplever at all kommunikasjon med Saltimport er enkel, og at vi får den hjelpen vi trenger når vi ønsker det, sier Hopland.

Han legger også til at Saltportalen for bestilling av veisalt er en stor fordel. For eksempel de gangene han er ute og jobber på natten, eller utenom ordinær arbeidstid, kan han enkelt følge med på beholdningen og deretter legge inn bestilling som raskt kan hentes neste dag.
 

– Svært praktisk å kunne bestille når man vil og fra hvor man vil. Jeg bruker stort sett å bestille fra mobilen, da jeg både jobber en del ute og litt inne, sier Hopland.  

Hva synes dere om kundeportalen?

– Praktisk og lett tilgjengelig, lett å bruke, oversiktlig og lett å forstå. Lett å finne produktene, avslutter Hopland.

Besøk vår kundeportal for bestilling av salt her.

Saltgaranti på veisalt 

Saltimport har Saltgaranti for sine kunder og gjør sitt ytterste for å kunne levere når kunden ønsker det. Vi vet at kundene våre trenger veisalt på kort varsel, og derfor har vi alltid produkter tilgjengelig slik at vi kan levere raskt og enkelt. Vårt kundeservice team er alltid klar til å betjene deg som kunde.

Ta kontakt med vår salgsansvarlig her.

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.