Hoss-Salt i oppdrett øker produksjon av fisk og reduserer fiskedødelighet  

Oppdatert:
25/6/2021
Hoss-Salt til fiskeoppdrett forbedrer levekårene og fiskehelsen. I tillegg kan produksjonen økes, avhengig av levedyktigheten i eksisterende anlegg.
Bilde:

Vi ser et stort potensial i å jobbe med, og optimalisere vannkvalitet og fiskevelferd. Dette er bra for både miljøet og fiskehelsen, samtidig som det kan øke lønnsomheten i produksjonen til fiskeoppdrettere.

 

Vår erfaring er at fisken vokser raskere og blir større innenfor et fast produksjonsvindu ved bruk av Hoss-Salt. Både den reduserte dødeligheten og den økte veksten gir en betydelig økning i produksjonen og dermed økt omsetning og forbedret bunnlinje for oppdrettere.

 

Vi ser også at det ved bruk av Hoss-Salt oppnås markant reduksjon i fiskedødelighet. Dette skjer både i anlegget på land (RAS anlegg), og ved overgangen til anlegg i sjø. Vi har observert at ved bruk av dette saltet blir fisken mye sterkere og mer motstandsdyktig fordi den har bedre helse og blodbilde. Dette betyr at fisken tar til seg fôr raskere etter overgangen til sjø og fisken reduserer risiko for sykdom og oppnår redusert dødelighet.

 

Hoss-salt forbedrer lønnsomheten i fiskeoppdrettet

Hoss-Salt inneholder naturligvis NaCl, men også sporstoffer og mineraler. Blandingen av de ulike elementene i Hoss-Salt er individuelt tilpasset hvert enkelt RAS-anlegg og tar utgangspunkt i anleggets vannkilde. Det er nettopp tilsetningsstoffene som utgjør en forskjell for fisken og sørger for optimal vekst og bedre fiskehelse.

Kundene våre får tilbud om vannanalyser utført i Hoss sitt laboratorium, slik at vi sammen med deg finner hvilke sporstoffer som må tilsettes for optimal vannkvalitet og derved riktige verdier for fisken. Vi tilbyr deg både dialog og møter om ditt oppdrettsanlegg slik at deres drift kan optimaliseres ved bruk av Hoss-Salt og dermed redusere fiskedød, forbedre fiskehelse og øke lønnsomheten i din produksjon.

 

Hoss ApS har mange års erfaring og dokumenterte resultatet fra oppdrettsanlegg og større offentlige akvarier.

 

Ta kontakt med en av våre salteksperter på telefon 55 33 24 00 for å få vite mer om dette produktet.

 

Kontakt oss
i dag

Ta gjerne en hyggelig prat
med våre salteksperter
Ring oss på +47 55 33 24 00
Eller ønsker du å bli kontaktet?
Fyll inn feltene under og skriv hva det gjelder, så kontakter vi deg.
Takk! Vi tar kontakt med deg så fort vi har behandlet forespørselen.
Beklager! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.